Użytkownik
moze...moze kolejny raz?
Użytkownik
ja mam wielką ochotę się wybrać na jakiś mecz, najlepiej to Hiszpanii oczywiście! na szczęście już za dwa lata jak będzie EURO ja będę już pełnoletnia, a siano już w tym roku zaczynam zbierać.
nie można odpuścić takiej okazji. pytanie - po ile będą bilety, bo na pewno nie tanio. ;]
słyszeliście o tym, że do Polski przyjeżdża Arsenal? cudoowniee! ^^
Użytkownik
i właśnie dlatego, że Fabs będzie w Polsce (o ile go nie sprzedadzą do Barcy!) mega chcę iść!
Arsenal będzie grać z Legią. no cóż, kiboli z Wawy się trochę obawiam zresztą jakby się dowiedzieli, że jestem z PŃ... xD
Użytkownik
jak już, to pojadę pojadę pociągiem, a nie samochodem, żeby rejestracji nie widzieli.
tylko o tym marzę! ^^
Zawsze możesz udawać, że przyleciałaś prosto z Londynu.
Lubię takie mecze towarzyskie. Przegramy jak zawsze, ale przynajmniej nie będę zmuszona modlić się do bożka internetu o porządny stream, bo wszystko będzie transmitowane w tv. :3
Użytkownik
no ja właśnie nie bardzo byłam za tym transferem. xD a jak Fabs przejdzie na Camp Nou, to już tego nie przeżyję.. ;/ (odpukać)
Merveille napisał:
no ja właśnie nie bardzo byłam za tym transferem. xD a jak Fabs przejdzie na Camp Nou, to już tego nie przeżyję.. ;/ (odpukać)
on do Barcy chyba też przeszedł, nie?
Użytkownik
jeszcze nie. i cieszyłabym się, gdyby został w Arsenalu, ale jego wolę trzeba uszanować. ;]
Okno transferowe to masakra, potem co najmniej miesiąc dochodzę do siebie.
Z tego co wiem, Arsenal postawił wysoookie odstępne za Fabregasa, bo nie zamierzają się go pozbywać. To zresztą byłoby głupotą, bo w Arsenalu jest potrzebny, a w Barcie byłby... drugi do rozgrywania piłki? Trzeci? Lubię Barcelonę, ale co za dużo to niezdrowo.
Nowy użytkownik
Nie taki znowu drugi czy trzeci, bo Barcelona pozbywa się równocześnie paru zawodników m. in. Henry'ego:) Im Barca silniejsza tym lepiejXD