El Canto del Loco - Forum Polska

WITAMY na (jak na razie) jedynym polskim forum fanów ECDL....

#1 2008-10-25 15:59:17

magiczna

Administrator

Sport

Forum trochę przycichło, a ja przeglądając je na nowo zauważyłam, że wielu z nas ma wspólną pasję- sport. Przeważa (chyba) piłka nożna, może powiemy coś więcej na ten temat?

Zaczynając od siebie- od dobrych 8 lat jestem na bieżąco z ligą angielską i, trochę, hiszpańską, z drużyn narodowych wybrałam już dawno i bynajmniej nie biało-czerwonych. (nie bić. XD) Podążając od tak dawna za piłką kopaną czasem czuję się jak babcia, gdy wymieniam piłkarzy, których już mało kto pamięta.

Poza tym mogę odhaczyć na swojej liście siatkówkę, snooker, F1, nawet curling. =D

#2 2008-10-25 20:00:07

revengegirl

Użytkownik

Re: Sport

jeśli chodzi o piłkę nożną jestem wielką fanką ligi włoskiej (wiernym kibicem pewnego mediolańskiego klubu- A.C. Milan:) ), troszeczkę hiszpańskiej.... biało-czerwonym kibicuje póki nie odpadną, pózniej szybko zmieniam faworyta , a poza nogą to koszykówka- zawsze i wszędzie, szkoda tylko że w naszym kraju jest tak mało rozpowszechniona,...

What kind of man that you are ?? If you're a man at all...

#3 2008-10-26 07:38:10

fuegooo

Administrator

9105160

Jeśli chodzi o mnie, to nie jestem na pewno zagorzałym fanem sportu... po prostu nie mam za bardzo na to czasu ech... Kiedyś uwielbiałem Manchester United, dziś raczej kibicuje Realowi Madryt z racji tego że to bardzo dobra hiszpańska drużyna, same gwiazdy etc...

http://img362.imageshack.us/img362/3569/elcantodelloco27f3001b0lm4.jpg

#4 2008-10-26 13:36:53

magiczna

Administrator

Hmm... z koszykówki kojarzę kilka drużyn, ale jakoś mnie do niej nie ciągnie. Może dlatego, że grać nie umiem, a w tv mnie to w ogóle nie kręci... chociaż jak raz byłam na meczu (i powiedziano mi, komu kibicować ) to wróciłam ze zdartym gardłem.

fuegooo zmienić United na Real? Ajajajaj... aż mnie w środku zabolało.

#5 2008-10-26 20:02:59

revengegirl

Użytkownik

moim skromnym zdaniem zamienić man united na inny klub to najlepsza rzecz jaką można zrobić

#6 2008-10-26 20:31:18

magiczna

Administrator

zależy z czyjej perspektywy patrzeć, kibica United raczej nie... xD

#7 2008-10-27 15:16:50

UnPredictable Girl

Użytkownik

358505

Ja kocham Liverpool. Mamy tam ośmiu bodajże Hiszpanów, to tak jakbym kibicowała lidze Hiszpańskiej A tak serio to same sukcesy nam się przytrafiają ostatnio, wczoraj na przykład piekne zwycięstwo nad 'niepokonaną' Chelsea ^^

Just Do It!

#8 2008-10-27 17:57:35

magiczna

Administrator

no właśnie, właśnie, gratulacje, wreszcie ktoś im tyłeczki skopał, co najwyżej żal bierze, że nie mój zespół. Jak mi niewiele do szczęścia potrzeba. xD

#9 2008-10-27 21:36:50

UnPredictable Girl

Użytkownik

358505

Taaa... mnie tak samo. Nawet nie wyobrażasz sobie jak piszczałam, sama nie byłam w stanie w to uwierzyć A co do Twojego ManUtd. Też swego czasu im sprzyjałam, że tak powiem, ale to były czasy mojej fascynacji CRonem, więc mało to chlubne. W ogóle głupi powód do kibicowania: przystojniak w ataku...

I kto to mówi

Just Do It!

#10 2008-10-28 08:54:49

magiczna

Administrator

ah, dobrze, że Ci CRon przeszedł! =D Ja go osobiście nie lubię i miałam nadzieję, że odejdzie w tym sezonie, ale nie w tym to następnym, nie wierzę już żadnemu wywiadowi z nim... :S Choć nie można mu zaprzeczyć talentu, rany, jakiż on irytujący...

A Liverpool dlaczego? Torres? ;>

#11 2008-10-28 14:08:34

UnPredictable Girl

Użytkownik

358505

No, tak. W zasadzie przez pierwszy tydzień... Tak. Ale już kilka lat temu lubiłam ten klub. Może przez pamiętny finał LM z Dudkiem na bramce i Milanem... ekhm Nie... chyba już wcześniej... W każdym razie dużo bardziej wolałam rozgrywki reprezentacyjne. Zmieniło się to dopiero w tym sezonie za sprawą Torresa, ale przyznam, że nie chodzi mi już o to jakie ciacho gra w tym klubie ( a jest ich sporo ). Chodzi o coś magicznego () w tym całym The KOP, w You'll Never Walk Alone (nie słyszałam żeby jakikolwiek inny klub miał hymn z taką filozofią, że tak to nazwę). W tym jak bardzo kocha się klub. Coś jest w tym, że Steve Gerrard nie odejdzie choćby się paliło i waliło, coś jest w tym, że to The Reds, po prostu... Nie umiem tego wytłumaczyć. Ale jest już we mnie ta miłość, bynajmniej do Torresa - jest to ich wszystkich!

A CRon... Tak, talent ma, nie przeczę, i to taki, że ło, można się bać. Ale ten żelik, ta pomarańczowa buźka... Nie. Już nie mam 13 lat

Ostatnio edytowany przez UnPredictable Girl (2008-10-28 14:10:30)

Just Do It!

#12 2008-10-28 15:17:06

revengegirl

Użytkownik

hmm... w takim razie widzę, że sojuszników jeśli chodzi o ligę angielskią między wami nie znajdę (chyba że się jacyś ujawnią) do liverpoolu nic nie mam, fakt jest to dobry klub, ale nie daruję zwyciestwa nad Chelsea

A jeśli chodzi o cronaldo  to dorzuciłabym jeszcze beznadziejne zachowanie, zgadzam się z przedmówczynią że jest utalentowany, ale te wieczne symulacje, nagabywanie sędziów i tym podobne sprawy strasznie mnie irytują, heh i myślę że nie tylko mnie

#13 2008-10-28 18:15:36

magiczna

Administrator

woah, jeszcze tylko od Arsenalu brakuje żeby mieć Mini Wielką Czwórkę. Chociaż w sumie ja Kanonierów lubię oglądać... hah.

revengegirl, nie mogliście podbijać non stop rekordu, a chyba lepiej paść w boju z Liverpoolem niż z takim Hull City. Marka lepsza.

Co mnie najbardziej wkurza w Ronaldo to fakt, jaką on opinię wystawia całej reszcie zawodników których uwielbiam. Facet odpycha od siebie zachowaniem i nastawieniem, czasem się śmieję że gdy w końcu odejdzie, od razu się ilość fanek United zmniejszy. ;p Chciałabym mieć w drużynie takich 11 Giggsów z charakteru... Ronaldo dał tej drużynie nieskończone pole możliwości i odebrał ducha. Naszym hymnem nie jest już "Glory, Glory Man United", ale "He plays on the left, he plays on the right..."...eh, żal bierze jak podczas meczu jedyne co słychać z trybun to "Viva Ronaldo" nawet gdy, o ironio, nie ma go nawet na ławce.

#14 2008-10-29 21:40:45

UnPredictable Girl

Użytkownik

358505

Taa... wiesz, to jest trochę jak z Torresem. Jest pełno laluń z ksywkami 'sweety torreska', które kochają LFC przez trzy tygodnie przez Torresa, a nawet nie wiedzą co to jest spalony

Fanka Chelsea... no proszę Ja się w klasie koleguję z fanatykiem The Blues. Spoko koleś, nawet pogratulował nam zwycięstwa Viva Ronaldo... Hm. Raz jak oglądałam mecz jak tylko Ron wszedł na murawę po stadionie rozległy się piski jak na koncercie Enrique Iglesiasa... Co to się stało z tym footballem??

Just Do It!

#15 2008-10-30 18:38:08

revengegirl

Użytkownik

Fani Chelsea są spoko! Choć przyznaję, że The Blues to moja druga miłość na pierwszym miejscu zawsze Milan!

Stopka forum

RSS