To może rzutki?? Kiedyś na jakimś eurosporcie leciały;] Już w niedzielę Hiszpania i f1^^ nie mogę się doczekać;]
no rzutki raczej nie czekam na inne propozycje dziwnych sportów^^
nareszcie f1 w Hiszpanii xD ale nie za bardzo lubię ten tor, nazwa taka jakaś nieładna no i za bardzo tam nie ma gdzie wyprzedzać, chociaż jak jest DRS to może będzie ciekawiej ;p
Wyścig nawet fajny, choć jak dotąd najnudniejszy ze wszystkich w tym sezonie, aczkolwiej fajniejszy niż większość z sezonu poprzedniego. Rusek zawiódł, Niemiec sie popisał a ja jeszcze przegrałem zakład z kolegą bo założyłem się ile razy zostanie zdublowany Kartikeyan z HRT. Ja stawialem na 6 okrążeń, kolega na 5 i to on wygrał;] Szkoda Alonso bo miał szansę wygraći przełamać passę Vetela. No i miał przepiękny start;]
mi szkoda Hamiltona, miał szansę wygrać ;/ zabrakło szczęścia i okrążeń^^ a Alonso sobie w ogóle nie poradził, oprócz początku reszta wyścigu była niezbyt porywająca, natomiast szacun dla Niemca, Heitfelda, z ostatniego do pierwszej dziesiątki...)
eee tam haitfield, kobayashi na samym starcie przebił oponę, stracił 30 sekund na dzień dobry w plecy w prezencie, a i tak dojechał na 10 miejscu. Miał on gorzej niż niemiec;]
Ja tam mam nadzieję, że w monako dojedzie najwyżej 15 kierowców i nareszcie pierwszy raz w tym sezonie zobaczę samochód bezpieczeństwa. Na widowiskowe wypadki też liczę;p
Wyścig fajny, no i w końcu zobaczyłem samochód bezpieczeństwa, a nawet 2 razy^^szkoda maldonado, super kobayashi, a haidfield znów udziubał 2 pkt choć moim zdaniem nie zasłużył;/
no, nawet czerwona flaga była^^ A mi szkoda Hamiltona, mógł być dużo wyżej. No i do końca po cichu liczyłam że jednak to nie Vettel wygra ale Alonso albo Button. No ale cóż, zostaje mi się tylko cieszyć że wreszcie miałam swoje wypadki. I rusek w szpitali był !
Zawisza napisał:
Wyścig fajny, no i w końcu zobaczyłem samochód bezpieczeństwa, a nawet 2 razy^^szkoda maldonado, super kobayashi, a haidfield znów udziubał 2 pkt choć moim zdaniem nie zasłużył;/
Loca napisał:
no, nawet czerwona flaga była^^ A mi szkoda Hamiltona, mógł być dużo wyżej. No i do końca po cichu liczyłam że jednak to nie Vettel wygra ale Alonso albo Button. No ale cóż, zostaje mi się tylko cieszyć że wreszcie miałam swoje wypadki. I rusek w szpitali był !
przeraża mnie wasza chęć do oglądania wypadków na torze... przecież to nie jest zabawa i komuś może się stać coś poważnego...
poziom zabezpieczeń i w bolidzie, i na torze jest tak wysoki, że bardzo mało prawdopodobne jest aby jakiemuś kierowcy stało się coś poważnego. a dzięki temu wyścigi są jeszcze bardziej widowiskowe i ciekawe niż zazwyczaj