No dziś Pietrow dał czadu;], ale ten Niemiec znowu pierwszy;// ja już kibicuje każdemu, byleby ten nie wygrał.
A co do żużla to nie oglądam, zresztą rzadko jest pokazywany w TV i nie mam z nim kontaktu...
no niestety rzadko leci. ja tam wielką fanką żużla nie jestem, lubię popatrzeć ja czsem leci, a ostatnio miałam przyjemność być na treningu Polonii... coś cudownego... jestem pod wrażeniem, polecam wszystkim, żeby kiedyś mogli być na żużlu. Wogóle to miszkam niedaleko stadionu Poloniii za każdym razem jak mają treningi to słyszę ten wspaniały ryk silników ^^
ale teraz w GP w żużlu polska drużyna niestety nie startuje, nowe tłumiki a żużel lubię, fajna jest jeszcze jego odmiana na lodzie
no i co do F1, Piertov zaszalał normalnie, i Hamilton na 2 ^^
Szczerze mówiąc to nie znam żadnej drużyny hokejowej, ale oglądam z entuzjazmem każdy mecz. Też chciałbym być na jakimś meczu hokejowym^^
Zawiszo, ja nie kibicuję ze względu na samą twarz, musi być coś więcej. ;p
niestety zaspałam na wyścig w Australii i zobaczyłam tylko 3 ostatnie okrążenia, ale na Malezję na pewno wstanę!
W ogóle to aplikowaliście o bilety na Euro2012?
No trudno żebyś zaspała na 10 na wyścig;p a co do kierowców to o jakie "coś więcej" Ci chodzi?? Bo praktycznie nie znamy tych kierowców więc ciężko o kimś powiedzieć cokolwiek po za tym czy jest utalentowany, ma ładną buźkę i charakter jazdy.
A mnie euro niezbyt interesuje, ale będę kibicować Hiszpanom.
Właśnie o osobowość mi chodzi. Buźki w kasku nie widać, talent ciężko oceniać ogladając wyścig raz na dwa tygodnie, a kibicować samej stajni wydaje mi się trochę nudne. Tym bardziej, że nie mam żadnego powodu, aby kibicować danej stajni, a nie żadnej innej. Siłą rzeczy więc muszę polubić kierowcę, a odkąd Hamilton mnie do siebie zniechęcił faworyta nie posiadam.
Szkoda... A dzisiejszy wyścig może oglądałaś i zobaczyłaś jak Pietrow w Małysza się bawił??
A tak btw jestem zszokowany, że Haitfeld zajął aż 3 miejce.
No me digas!! nie widziałaś wyścigu do końca! Żałuj kochana, żałuj bo na 4 okrążenia przed metą Pietrow strasznie nawywijał.
To widok z jego kamerki(patrz ja mu się urwała kierownica)
http://www.youtube.com/watch?v=cSbIGpA90WE
i widok obserwatorów
http://www.youtube.com/watch?v=k2LNiR3k … re=related
no a o nożnej już nikt nic nie pisze? ;( przecież LM wchodzi w fazę półfinałów, kolejne Gran Derbi przed nami (hahhahaa, Puchar Króla nasz!), a tu cisza...
(aż musiałam się zalogować;p ) Puchar Króla wasz, ale jak go Ramos potraktował ?? Real nie zasłużył na niego, biedny Puchar, tak się poobijał ;p LM na pewno będzie nasze
Visca el Barca !!