Użytkownik
powiem o plocie, ze niby chcieli sie rozdzielic i o zwiazku z patricia conde [czy nie wydaje wam sie, ze ona nalezy do generacji "pO.oKeMoN0Ff.!xd"? ] a reszte sie zmysli^^ trzeba znowu szturchnac locosow na fb, ze zyjemy...kto sie zglasza na ochotnika, zeby wyslac maila, albo cos? czy przygotujemy cos bardziej mega?
a moze by zadzownic do ich menadzera otra vez i znowu zapytac sie o fieste alegrie?
jogurt_naturalny:) napisał:
[czy nie wydaje wam sie, ze ona nalezy do generacji "pO.oKeMoN0Ff.!xd"?
]
hahaahaha dobre to;)
za mna od jakiegoś czasy chodzi taki pomysł:
piszemy długi tekst do nich, dlaczego ich słuchamy, kochamy, nienawidzimy itd. każdy (kto chce) z forum, grupy, dostaje ten tekst, nagrywa go. później ktoś kto się na tym zna, składa po jednym -kilku znań i powstaje deden filmik. wrzucamy go na youtuba a linka do Daniego, Davida i Chemy a FB.
mam nadzieję że zrozumieliście o co mi chodzi;D
Użytkownik
a jakby tak wyslac taki list na face? albo mozna zrobic to i to ;P w zwiazku z tym, ze pan I. nas nie lubi nie mamy potencjalnego lacznika, wiec pewnie nie dostaniemy "nieoficjalnego" kontaktu... walony carlos ortiz ma nas daleko, ale wysle im zaprosznie na koncert na fiescie tak ok.stycznia - marca, a jak nie odpowie to w nocy wybieramy sie grupowo na madryt i robimy plan z zabraniem im gitar i zatkaniem daniego mordoklejkami
a jak by zagadać do administratora oficjalnej grupy? http://www.facebook.com/alvaro.v.sanz (wysłał nam w końcu zaproszenia na koncert do Argentyny;) ). Poprosić go ładnie o pomoc. Podoba mi się pomysł z tymi mordoklejkami;) (szkoda, że nie ma tu opcji "lubię to" hihihihhii)
Użytkownik
to piszemy! skoro jest jakas szansa, ze jest fajniejszy niz pewne osoby, ktore nas jak widac nie lubia [pff...a moze jednak?<slodkie oczka do pana I, pana D, pana D2, pana C i pana Carlosa> ] i nam jakos moze pomoc...to czemu by nie probowac?
Tak sobie czytam i widzę, że facebook jest ważnym elementem reklamacyjno-informacyjnym i chociaż go nie lubię to założę sobie zaniedługo konto. Czegoż się nie zrobi dla ECDL. Ale się poświęcam c'nie .
Czekamy tam na Ciebie niecierpliwie;) powtórzę jeszcze raz: IM NAS TAM WIĘCEJ TYM LEPIEJ, niech widzą, że jest nas coraz więcej;) I oby te nasze poświęcenia zostały wynagrodzone;D
to piszemy!
skoro jest jakas szansa, ze jest fajniejszy niz pewne osoby, ktore nas jak widac nie lubia [pff...a moze jednak?<slodkie oczka do pana I, pana D, pana D2, pana C i pana Carlosa> ] i nam jakos moze pomoc...to czemu by nie probowac?
mogę spróbować coś napisać, ale z moim raczkującym hiszpańskim bedzie potrzebna pomoc. Jutro coś wymyślę
ja nie mogę!!! oglądaliście Cuenta Atras? ja włąśnie jestem po ostatnim odcinku i w życiu nie wpadła bym na to jak to się skończy;) Coraz bardziej lubię hiszpańskie filmy (no może oprócz filmów Almodovara - jeden mi wystarczy)
A ja nie oglądam ani hiszpańskich filmów (z paroma wyjątkami w postaci horrorów) ani serialów, ale mogeę to zmienić;] A o czym jest Cuenta Atras??;>
Użytkownik
cuenta atras to cos w stylu w11, ale 10000000000 razy lepsze - przyjanmniej nie slychac przecinkow ambitniejsze niz te wszystkie typu malinowski i parnerzy czy inne mierdy. nawet wyprzedza anne marie wesolowska
a chodzi o to, ze jest sobie grupka policji sadowej - corso [czyli dani - james bond hiszpanskiej sceny kryminalnej
], rocio, molina, mario i leo - oni sie tam ganiaja za zabojcami, macaja trupy, przejmuja porwane samoloty i takie tam
no i oczywiscie glownym obiektem zajebistosci pod wzgledem wszelkim jest dani
a ja nawet mam 2 odcinki po polsku^^
jak możesz porównywać Cuenat ado tego polskiego badziewia ;p
a ja nawet mam 2 odcinki po polsku^^
musisz się nimi koniecznie podzielić
Użytkownik
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]