...czyli pisz, co ci ślina na język przyniesie, bo po to jest ten temat.
Właściwie to nie mam wielkiej potrzeby podzielenia się swoimi myślami, tylko potrzebuję pomocy.
słuchajcie, jestem z tych "technologicznie do tyłu", a że po niecałym roku wreszcie przejrzałam co jest na dvd z Arriba el Telón i odkryłam nie klipy, tylko koncert i parę innych smakowitych kąsków, którymi mogłabym się podzielić... czy ktoś wie jak zrobić DVDrip i jeszcze mi to w miarę sensownie obajśnić?
Użytkownik
Nie mam zielonego pojęcia.
A nie wiecie może co się dzieje z naszym panem Administratorem.? (Nie licząc Magicznej, bo ona jest bardzo nadpobudliwa ( w sensie, że aktywna w życiu forum) )
Użytkownik
Aham.
To trzeba się do roboty wsiąść.
(Albo jakoś odreagować.
)
Użytkownik
drugie pół miasta i narzeka że nikt nie dzwoni i też się nudzi XD i siedzi za dużo na fb;)
Użytkownik
Nie miałam pojęcia, gdzie się o to zapytać, więc niech ktoś, kto ma władzę i pomysł, przeniesie tego posta do odpowiedniego działu
A więc, ostatnio koleżanka, która ogląda serial "Zbuntowani" powiedziała mi, że tam gościnnie występowało własnie ECDL. Niestety, szczegółów nie była w stanie mi podać, więc pytam tutaj.
Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić o co tam chodziło? Skąd oni się tam wzięli? Grali kogoś czy po prostu siebie?
(Z filmików na YT zorientowałam się jedynie tyle, że zaśpiewali piosenkę.)
Użytkownik
akurat oglądałam ten odcinek przyjechali do tej szkoły i tam zagrali piosenkę i było to właśnie Puede ser:D
a tutaj macie linka http://www.youtube.com/watch?v=Dtp9Cazt5HA
Ostatnio edytowany przez aga651 (2009-09-05 05:02:06)
Użytkownik
Właśnie ten filmik widziałam i się z niego nic nie dowiedziałam. Czyli, że oni przyjechali, zaśpiewali, pojechali i żadnego głębszego wątku tam nie było, tak?
A tak na marginesie, nie wiem czemu, ale Puede Ser zawsze mnie jakoś tak rozczula...
Użytkownik
hmm.. też się nad tym ostatnio zastanawiałam może macie pomysł na jakiś nowy temat ? xD
Użytkownik
Faktycznie, cicho jakoś. Ale z tego co zauważyłam to użytkowników forum przybywa (37 osób). Może się znajdzie ktoś kreatywny i coś wymyśli, bo głupio tak. Ogólnie jakaś taka zamuła dookoła, chyba wszyscy szkołą załamani.... ^^