Użytkownik
właśnie w jakiej dziedzinie ja zawsze i wszędzie trzymam kciuki za całą reprezentację naszych siatkarzy, za wszystkich i każdego z osobna
bardzo lubię siatkówkę i od kilku lat jestem fanką naszych, pomimo, że niekiedy ich wyczyny doprowadzają mnie do załamania nerwowego
Użytkownik
podpisuję się pod tym, co napisała karolok oprócz naszych siatkarzy chętnie oglądam Arsenal, Lecha (stołeczna drużyna - wypada xD), skoki, koszykówka (trocheńkę, tylko poznańska drużyna^^) i snookera
a poszczególni sportowcy? ojj długo by wymieniać
ale tacy naj to Cesc Fabregas, Eddie Miller, Zbyszek Bartman i wszyyyyyyscyyyyy skoczkowie
Ja raczej skupiam się na danym sporcie niżeliby na jakimś sportowcu. Uwielbiam oglądać mecze siatkówki, mecze piłki nożnej(ale tylko te na wysokim poziomie) ciut tenisa, a jak leci mecz hokeja to nawet mnie diabli nie odciągną od telewizora;]
Użytkownik
piłka nożna też, jak najbardziej, staram się zawsze prześledzić dokładnie mecze mistrzostw świata czy też Europy i tu nie będę chyba zbyt mocno oryginalna, ale lubię reprezentację Hiszpanii i Holandii, to tym drużynom zawsze kibicuje, po odpadnięciu biało -czerwonych (tak, tak kibicuje naszym, pomimo tego, iż z góry wiadomo, że daleko nie zajdą
, ale może kiedyś przyjdzie taki czas, że nas pozytywnie zaskoczą
). Hiszpanie i Holandię lubię ze względu na styl gry tych drużyn, no i ze względu na walory estetyczne:D
Moim ulubionym, ukochanym sportem jest piłka nożna. Lubie takze obejrzeć piłkę ręczną, siatkówkę, a także rajdy samochodowe.
Ulubionych sportowców mam bardzo wielu, z wielu różnych względów. Za postawę na boisku, poza nim, za występowanie w moich ulubionych klubach, itd. Uwielbiam Ryana Giggsa, Diego Forlana, Alessandro delPiero z mojej kochanej Italii, Sergio Ramosa, Davida Ville, Ikera Cassillasa z równie uwielbianej Hiszpanii, a z Polski to Jerzy Dudek
Pozdrawiam,
Nowy użytkownik
Tak jak Nataalaaa kocham piłkę nożną. Oczywiście najbardziej hiszpańską ligę a zawsze, ale to ZAWSZE jestem duchem z La Furia Roja. Uwielbiam wszystkich hiszpańskich piłkarzy, szczególnie Fernando Torresa. Zresztą, to wlaśnie z "miłości" do niego pokochałam El Canto Del Loco
masz rację. trzeba forum przywrócić do życia. chociażby poprzez sport. to do dzieła! może chociażby tematem kończącego się sezonu F1? za kim jesteście? Aonso czy Vettel?