Użytkownik
dzieki:) a okladke zapatillas mam na pulpicie:D
Hej, wie ktoś jak sie odczytuje wiadomości, tzn. przyjmuje zaproszenia ze strony www.elcantodelloco.com bo ja nie moge w zaden sposob tego otworzyc...
Użytkownik
wiecie co...czasami jak mi cos wpadnie do glowy to jest to rzecz naprawde "dzika" i to jest wlasnei jeden z moich pomyslow. dajmy na to ze jakas firma proponuje ECDL koncert w hiszpanii. a w tym samym czasie ECDL wpadlo na pomysl, zeby przyjechac do nas. ale co wybiora? hiszpanie - bo mniejsze koszty, gwarantowana ilosc fanow, wieksza slawa...wiec jesli chcemy ich jakos przekonac musimy przekonac jakas firme, zeby popisala sie znajomoscia hiszpaniskich zespolow i zorganizowala koncert. no, ale jedna osoba nie ma sily przebica(no chyba ze znajomosci:P tzw.przyrodnia siostra zony brata jest z agencji koncertowej:D). wiec trzeba promowac, promowac, promowac...czyli tak jak mowicie - tapety na komorce, dzwonki z pisenkami, dla odwaznych artykuly do gazet lokalnych(np.Moje Miasto itp.) i co komu w duszy jeszcze gra. i jak juz sie zbierze grupka na forum mozna stworzyc oficjalny fanclub i promowac go, promowac, promowac...i napiasc do ECDL jako kilkutysieczny fanclub:D i to juz ma w sobie "to cos". wtedy mozna dzialac - napisac do paru firm, do paru miast, znalezc sponsorow i postawic ECDL przed faktem prawie dokonanym...no moze nie calkowicie, ale przynajmniej podac, ze tyle i tyle jest gotowych na koncert, placa tyle i tyle...ktos sie podpisuje?
pamietajcie ten pomysl jest pod wplywem chwili:P ja tak sie srednio znam na irganizowaniu imprez masowo-miedzynarodowych, ale wszystko jest mozliwe jak ma sie quince años.co nie?
Ja sobie tak kiedyś pomyślałam, żeby napisać do jakiegoś radia (Eska, RMF, Zet...). Albo do Sony Music Polska (Sony to ich wytwórnia). Ale niestety nie znam się na promowaniu nowych grup. (Czy to np. wytwórnia zwraca się do radia czy jak??).
A tak po za tym to u mnie w akademiku leci na okrągło El Canto:D. I cała pamięć mp3'jek w telefonie jest zapełniona locosami^^
A z tym fanclubem to fajny pomysł.
Zaraziłam manią ECDL 7 osób , z czego jedna, chociaż mówi że ich tak bardzo nie lubi (tak, tak, a to dobre xD) ma znajomych czy rodzinę piszaca artykuly w gazetach... wiec jesli wszystko sie uda, poprosze ja o to
Aby ECDL przechodziło z nas na innych jak grypa xD
Użytkownik
jak grypa H5N1 najlepiej:D czytalam w necie, ze do zalozenia oficjalnego fanclubu potrzeba zgody zespolu/menadzera. ktos sie zglasza (tzw.napisac na wszystkie mozliwe sposoby, zeby byla pewnosc, ze do nich dojdzie)? piszcze a bedzie nam dane. albo raczej piszcie a bedzie nam dani:D
Użytkownik
może to się da odkręcić tak samo, jak się pisze y zamiast z i na odwrót, czyli spróbuj ctrl+shift. ale nie daję gwarancji, że to zadziała
Użytkownik
z okazji dnia matki zycze wszystkim matkom(zalozycielom ) tego forum wszystkiego najlepszego!!!!