El Canto del Loco - Forum Polska

WITAMY na (jak na razie) jedynym polskim forum fanów ECDL....

#1 2008-09-07 19:38:56

fuegooo

Administrator

9105160

Poznajmy się!

No dobra, jako założyciel tego jak na razie jedynego forum o ECDL w Polsce chciałbym co nieco o sobie powiedzieć i tym samym zachęcić innych do przedstawiania się... A zatem: mam na imię Michał, mam 21 lat i mieszkam w Łodzi. Na co dzień jestem studentem lokalnego UŁ, studiuję filologię angielską, jestem już na IV roku i od października biorę się za pracę magisterską )) Od kilku lat jestem ogromnym miłośnikiem wszystkiego co hiszpańskie:) :muzyki, kultury, języka... Odwiedzenie tego pięknego kraju od dawien dawna stanowiło i stanowi moje największe marzenie. Myślę że nie ma co pisać referatu o samym sobie, wszystko co chcielibyście o mnie wiedzieć wyjdzie pewnie w praniu... saludos locos para todos, chao!

http://img362.imageshack.us/img362/3569/elcantodelloco27f3001b0lm4.jpg

#2 2008-09-29 15:04:03

Inez

Użytkownik

5573366

Re: Poznajmy się!

Witam...
jako że nikt nie pisze, a forum jest fajnym pomysłem, to ja zaczynam od tego tematu i też coś o sobie napiszę...
Mam na imię Agnieszka i mam lat 14. Może nie za dużo, ale mam swój pogląd na świat i swoje pasje. Uwielbiam piłkę nożną i właśnie od niej wzięła się moja fascynacja ECDL i w ogóle muzyką hiszpańską.
Mieszkam we Wrocławiu i uczę się w Gimnazjum nr 30. Jestem w klasie francusko-angielskiej, i mam 5 godzin francuskiego i 2 angielskiego. Poza tym uczę się hiszpańskiego.
Jak już wspomniałam, uwielbiam piłkę nożną, w szczególności ligę hiszpańską a już w ogóle naj naj naj Real Madryt no i oczywiście kibicuję reprezentacji Hiszpanii. I jeszcze lubię serial 'Dr House'
Hiszpanię (mam nadzieję) niedługo uda mi się odwiedzić bo już w czerwcu! Bardzo chciałabym wtedy iść na koncert ECDL i na finał Copa del Rey.

Narazie chyba tyle wystarczy...
mam nadzieję, że będzie tu więcej użytkowników, bo to forum jest rewelacyjnym pomysłem (prawdę mówiąc sama się jakiś czas temu do tego przymierzałam ) i szkoda by było, gdyby było takie... puste.
Pozdrawiam

'Futbol puro en mis venas, sangre blanca en mi corazón...'

"Pero, que pita el arbitro?!"

#3 2008-09-29 18:31:31

fuegooo

Administrator

9105160

Witam na forum to co mnie najbardziej martwi to właśnie fakt że nie za wiele osób tu zagląda... Trzeba wymyślić coś aby ten adres "zareklamować" w necie

#4 2008-10-03 11:58:15

UnPredictable Girl

Użytkownik

358505

Mnie również martwi ten fakt. Trafiłam tu przypadkiem poszukując tłumaczeń tekstów ECDL i zobaczywszy forum tej grupy bardzo się ucieszylam, że coś takiego jest. Niestety, fakt, trochę tu pusto.

Ja sama mam na imię Anka, mieszkam w Legnicy i mam 17 lat. Moja fascynacja Hiszpanią zaczęła się może trochę dziecinnie, ale przez właśnie piłkę nożną, ale konkretniej z powodu Fernando Torresa. Teraz oglądam każdy mecz Liverpoolu, śledzę dokładnie co słychać w Premier Leauge, a do tej pory interesowałam się tylko reprezentacyjną piłką nożną. Z mojej fascynacji grą Hiszpanów na ostatnim Euro wyniosłam właśnie miłość do El Canto Del Loco i wszystkiego co hiszpańskie. Myślę, że to jeden z najlepszych zespołów jakie znam, o ile nie najlepszy. Mają w sobie 'to coś'

Just Do It!

#5 2008-10-14 09:38:14

revengegirl

Użytkownik

no to teraz ja!!
Magda, liczę sobie szesnaście wiosen, jestem z Katowic, jestem totalną fanką piłki nożnej (więc się specjalnie od poprzedników nie różnię) ale ligi włoskiej... Ogólnie fascynują mnie Włochy i Hiszpania, ale to innna bajka xP, poza tym uwielbiam oglądać filmy, słuchać muzyki (to moja obsesja, nie ruszam się bez mp3), poznawać nowych ludzi, podróżować, podróżować i może jeszcze podróżować.... xD Interesuje mnie też kultura arabska...
A że nie lubię pisać o sobie to już kończę i tak wszystko wyjdzie w praniu xD

A może jeszcze napiszę jak ECDl odkryłam... więc nie tak dawno temu bo po euro, czytałam na temat, chyba wspomnianego już gdzieś, Torres i rzuciło mi się w oczy, że zagrał w jakimś teledysku; a że jak widzę jakiś tytuł piosenki to muszę ją przesłuchać; więc obejrzałam i pal licho tego Torresa, to jest genialne!! Jak raz posłuchałam to tak mi jakoś do teraz zostało... xP

Ostatnio edytowany przez revengegirl (2008-10-14 09:44:07)

What kind of man that you are ?? If you're a man at all...

#6 2008-10-14 19:32:26

fuegooo

Administrator

9105160

Suchajcie, ja się tak cieszę że na forum ludzi przybywa poco a poco, no ale przybywa )) w końcu jestesmy jedynym takim loco miejscem w Polsce ))

#7 2008-10-16 10:37:50

magiczna

Administrator

a ja się na dzień dobry poskarżę, że nie mogłam się zalogować przez ten głupi kod do przepisania.

ah, ale od początku może: dzień dobry! znalazłam forum jakiś czas temu w wyszukiwarce, dodatkowo zaprosiła na lastfm UnPredictable Gril więc ruszyłam tyłek i otom żem jest. XD

Marzena, 18+VAT (ale niski XD), w hiszpańskim zakochana od kiedy była zdolna oglądać telenowele XD, w ECDL zakochana od ohohoho, poza tym pasjonatka sportu i czasami studentka.

#8 2008-10-17 07:38:13

karolok

Użytkownik

Na początku gratuluje pomysłu, w końcu doczekałam się forum o moim ulubionym zespole, a jako, że jestem ich zagorzałą fanką nie mogło mnie tu zabraknąć...

Mam na imię Karolina, wielbicielką El canto del loco jestem od ponad 4 lat, a oprócz słuchania mojego ulubionego zespołu uwielbiam siatkówkę, lubię podróżować (moje preferencje co do wyjazdów to Hiszpania i Włochy -  ten klimat najbardziej mi odpowiada ) i wolnych chwilach czytać książki.

Mam nadzieję, że forum to będzie rosło w siłę i pojawi się na nim coraz więcej nowych ludzi...

#9 2008-10-18 09:40:35

margotmusic1

Użytkownik

Hola;) to ja też się przedstawię;D

Soy Gosia,grudniowa 19,Gdynia,studentka pierwszego roku slawistyki. Kocham uczyć się języków,angielski umiem prawie perfect - niestety anglistyka mnie nie chciała teraz uczę się chorwackiego;) od zawsze - 6 lat - beznadziejnie zakochana we wszystkim co francuskie - muzyka na pierwszym miejscu - hiszpańskiego uczyłam się 3 lata w liceum. A El Canto znam dzięki Marzenie;) dzięki niej też tu jestem;D znamy się jakiś czas w realu,potem dzięki facebookowi wrócił nam kontakt,na last.fm zobaczyłam że sporo słucha El Canto Del Loco - więc spytałam co to:D no i tak się zaczęło

oprócz tego jak mogę siedzę w necie zawsze i wszędzie;) czytam książki w pociągu na uniwerek i oglądam namiętnie mecze i formułę 1.

#10 2009-01-03 18:58:38

tmaria

Użytkownik

9547781

Hola! mam na imię Magda, jestem z Bydgoszczy miłością do ecdl zaraziła mnie kumpela a zauroczył mnie najbardziej David Otero, poprostu oszalałam uwielbiam muzyke latynoska i jazz, gram na trąbce, studiuje ochrone środowiska, w przyszłości zamierzam dogonić tornado, hiszpania zauroczyła mnie już jakiś czas temu ale jakoś brak mi mobilizacji do nauki języka...nie wiem o co z tym biega może niedługo minie

#11 2009-01-07 13:04:54

halkatla15

Użytkownik

status halkatla15@jabber.no
208969
Call me!

to może ja też się przedstawię, wcześniej zapomniałam...
Me llamo Satyā,  soy de Chorzów, tengo 16 anos,
El Canto del Loco conozco de Magda (revengegirl) con quien estudio en el liceo,
todo...

Ostatnio edytowany przez halkatla15 (2009-01-07 13:05:29)

'Un mundo lleno de alegría'
http://www.fotoszok.pl/upload/984a5e8a.jpg

#12 2009-01-09 17:09:22

eminter_ecdl

Nowy użytkownik

9259354

Bienvenido! Mam na imię Emilia, mam 16 lat. Lubię piłkę nożną i muzykę. El Canto del Loco zaczęłam słuchać jakieś 2 lata temu, kiedy to rozpoczęłam naukę języka hiszpańskiego. Na forach o języku hiszpańskich słuchałam muzyki wszystkich zespołów podawanych przez użytkowników, ale jedynie ECDL mnie zainteresowało

Super że nareszcie powstało takie forum!

#13 2009-01-10 20:35:00

Dżoanna

Administrator

8553699

¡Hola! Me llamo Asia. Można powiedzieć że jestem z Bydgoszczy. Studiuje biologie na UKW. ECDL słucham od kilku miesięcy. Wpadłam na nich przez przypadek (pewnie tak jak większość przez Fernanda Torresa) i od razu się zakochałam:D Widzę że coś tu jest o mnie, besos Madzia:* Uwielbiam piłkę nożną i muzykę (nie tylko hiszpańską). pozdrowienia dla wszystkich

"The best is yet to come and
We’ll chase these stars."

#14 2009-01-11 00:21:45

halkatla15

Użytkownik

status halkatla15@jabber.no
208969
Call me!

co Wy widzicie w tym Torresie?? ...

'Un mundo lleno de alegría'
http://www.fotoszok.pl/upload/984a5e8a.jpg

#15 2009-01-12 12:34:53

magiczna

Administrator

halkatla, co to ma za znaczenie? Jeśli dzięki niemu ludzie poznają ECDL, to tylko się cieszyć. ;]

Stopka forum

RSS