Użytkownik
no właśnie nie.! ^^ ale może dlatego, że zmieniałam login....? hmm.?
Ja mam sugestię, którą nie wiem gdzie umieścić.
W związku z tym, że moje linki wyciekają z tego forum, dostaja nóg, tudzież są przekazywane dalej bez żadnego powiadomienia, czy zwykłego "dziękuję" proponuję, aby dział "multimedia" dostępny był tylko dla zarejestrowanych uzytkowników- może przynajmniej wtedy wzrośnie nam liczba forumowiczów.
Użytkownik
popieram
Użytkownik
ja też.!
Próbowałem i szczerze mówiąc to albo się nie da, albo nie umiem tego zrobić ale raczej to pierwsze
tak przy okazji, chciałbym prosić cię o pomoc w tworzeniu forum. Czy jest jakiś temat/y który/e chciałabyś moderować?
No dobrze:) z racji tego że ja nie za bardzo mam czas ostatnio siedzieć w necie (pisanie magisterki:/) chciałbym bardzo cię prosić o pomoc w prowadzeniu naszego forum. Zmieniam twój status na admina:) od teraz rządzimy razem:) pzdr michał
Niestety, najwyższa pora to napisać. Z powodu zobowiązań osobistych jestem na forum ostatnio mało, jeśli nie wcale. Forum nie wymaga wielkiego nakładu pracy, ale szkoda by je też zostawić losowi... W związku z tym, czy znajdzie się osoba chętna nim pokierować? Nie mam zamiaru forum porzucać, ale będę spokojniejsza wiedząc, że ktoś się nim opiekuje.
chętnych proszę o wysłanie CV oraz listu motywacyjnego popartego referencjami...
A tak poważnie, to liczę na odzew. :]