Słuchajcie, piszemy, z Adą, bardzo rozczulającego lista do naszych chicos i potrzebujemy Waszej pomocy. List dotyczy oczywiście nas wszystkich, czy polskich fanów ECDL'a. Jak to w ogóle było z nami, jaką to super muze grają etc. Napiszcie, (nie wiem w postach, na gg, albo maila - jak chcecie) TO CO CHCELIBYŚCIE IM POWIEDZIEĆ, za co kochacie ECDL i takie tam. (fajnie by było jak by to było przetłumaczone na espańola, jak nie to może być po polskiemu, coś się wymyśli.) Wiadomości te oczywiście będą podpisane waszymi nickami, albi imionami, to już od Was zależy.
To ja coś tam naskrobie, od razu postaram się po hiszpańsku. Kiedy chciałybyście tego lista wysłać??
Użytkownik
ogolnie terminu nie ma najlepiej jak najszybciej, bo niektorzy [patrz ja
] juz sie nie moga doczekac odpowiedzi^^ jak sie troche nazbiera to wysylaamy i nie czekamy na gapy
yhym. Postaram się napisać coś w weekend, a w poniedziałek dać mojej pani od hiszp. żeby poprawiła wszystkie błędy;] a potem zamieszczę tu^^
Użytkownik
powiedz swojej nauczycielce, zeby tez sie przylaczyla
No ba!! Ja już jesz 3 płyty nagrałem z muzyką ECDL'a i jej się bardzo spodobało^^
Użytkownik
czyli czekamy na 68 uzytkownika? haha
dobra to ja już mogę wam przesłać. tylko błagam. sprawdźcie czy to na pewno jest po hiszpańsku. i gramatycznie poprawne, gdyż ja nie mam o tym zielonego pojęcia. z góry dziękuje :
Me encanta su música y la espera de su concierto en Polonia!
Izabela. ; )
Użytkownik
troszke trzeba poprawic, ale nie jest zle jak chcesz to mozesz napisac cos po polsku to przetlumaczymy
Użytkownik
moja droga gente jesli ktos chce sie jeszcze dorzucic z sentimiento to pisac, bo ja bede was w nocy nawiedzac i zabierac hahha a i to tak do konca weekendu pasi? ;P
Użytkownik
dobra, wrzucam list. bede go wrzucac w czesciach, bo jest ich 14 mam nadzieje, ze wam sie spodoba
Capitulo 1.
Capitulo 2.
Capitulo 3.
Capitulo 4.
Użytkownik
Capitulo 5.
Capitulo 6.
Capitulo 7.
Capitulo 8.
Capitulo 9.
Użytkownik
Cap.10.
Cap.11.
Cap.12.
Cap.13.
Cap.14.
Użytkownik
uff. a wlasnie. to moze jak juz mam glos to dodam cos od siebie^^ co byscie powiedzieli, zeby poszukac grup fanow ecdla w europie i zlaczyc sily? jakby bylo na wiecej to moglibysmy zrobic oglono europejska gire ecdla haha
Nie wiemy, czy w innych krajak jest "kult" ECDl, ale myślę, że jakbyśmy ładnie poprosili Hiszpanów o fuzję naszych forów (tam na pewno musi jakiś być) to może taki polski pododziałek mógłby powstać^^.