Ohh na Jowisza jakże to daleko! Mi termin nie za bardzo pasuje bo w lipcu zaplanowałem sobie, iż będę pracował, abym mógł miał za co pojechać i się z wami spotkać
ja też mam w planach prace od lipca (taką na stałe)
http://www.facebook.com/event.php?eid=174102545934873
Ostatnio edytowany przez Dżoanna (2010-11-16 17:50:09)
Użytkownik
LUDZIE JESLI KTOS ZNA KOGOS KTO MOGLBY ZOSTAC SPONOSREM FIESTY ALEGRII POSZCIE!!! chodzi o to, ze nie ma zbytnio kasy, zeby zorganizowac koncert. ile kosztuje koncert locosow to nie wiem, ale np.despistaos zycza sobie 6000 euro + 12 biletow samolotowych w dwie strony i wgl wygody wszelakie, co sie lacznie rowna polowe budzetu, a musi przeciez starczec dla wszystkich grup...despistaos raczej napewno nie przyjada, ale gdyby udalo sie pogadac z babka czy ecdl odpisal i jakie sa ich warunki to moze udaloby sie nam jakos dolozyc do akcji...? jesli macie jakies znajomosci, lub pomysly skad wziac kase to dzielcie sie, to moze uda nam sie razem doprowadzic do naszego sueńo
Użytkownik
ojj długo nie zaglądałam na forum i widzę, że wiele straciłam
jeśli chodzi o moje zdanie co do spotkania, to wątpię bym mogła się z wami spotkać, gdyż jestem niepełnoletnia i będą problemy z przekonaniem mamy! mam nadzieję, że jeszcze kiedyś, jak skończę już 18 lat, zorganizuje się kolejne spotkanie i będę mogła w zlocie uczestniczyć
zawsze możesz namówić kogoś starszego aby z Tobą pojechał (brata/siostrę, kuzynkę/kuzyna, mamę/tatę (a co, niech też przyjadą ), sąsiada^^ zawsze jest jakieś wyjście;)
Użytkownik
mialam dziki pomysl przed chwila zebysmy na zlocie zatanczyli uklad z buscando el sol i wyslali filmik davidowi ;> na face przeciez czasami wrzuca takie rzeczy hahaha
trzba sie powoli organiowac. trzba wynajac sale, zalatwiac jakies jedzienie i wgl. i nocleg i co bedziemy robic itp. ma ktos jakis pomysl? moze sie zlozymy po iles zl?
Hej Jestem na forum od nie dawna i w sumie to bardzo tego żałuję że tak późno tu weszłam ale przechodząc do rzeczy to jeśli jeszcze można się dołączyć to ja bardzo chętnie bym się dołączyła na taki zlot
fajnie było by poznać innych którzy lubią słuchać tego co ja
Wstępnie mogę powiedzieć że chętnie bym pojechała ale oczywiście to będzie jeszcze zależało od tego kiedy byłby taki zlot Nie wiem jest już jakaś konkretna data tego zlotu czy na razie tylko takie bardzo wstępne rozmowy?
Użytkownik
w sumie nie wiem. ja widac malo sie osob udziela na ten temat, ale mam nadzieje ze ktos przyjedzie jak chcesz to mozesz znalezc na facebooku "primer encuentro de fans de el canto del loco en polonia" i dolaczyc sie
UWAGA LUDZIE!! jeśli jest tu nadal ktoś zainteresowanym naszym "encuentro" to pragnę poinformować, że po burzliwych naradach;) termin zjazdu został przesunięty na któryś z sierpniowych weekendów.
(Dokładny termin zostanie podany w najbliższym czasie.)
Użytkownik
na 99% na przedostani. z powodu glosow o tym, ze nie mozecie byc w lipcu, przesunelysmy lekko, zeby bardziej pasowal i juz wstepnie potwierdzily 4 osoby. jakby ktos sie zdecydowal to piszcie tak do 2 tygodni przed [oczywiscie jesli sie okaze pozniej to tez, ale zeby spokojnie zaplanowac to chcialabym wiedziec ile bedzie wczesniej]. jesli beda potrzebne jakies pieniadze to chce sie zamknac w kwocie 10 zl [zwlaszcza, ze nocleg mam umowiony tylko przydaly by sie jakies karimaty lub jeki ktos mial by mozliwoac przywiezienia namiotu to tez piszcie]. no i to chyba by bylo na tyle. plan jest wstepnie przygotowany, ale napisze go tu jak bedzie wiadomo ile osob bedzie.
Użytkownik
żadnych wpisów ni widu ni słychu - odbyło się spotkanie? jak było? podzielcie się, bo ja nic nie wiem z powodu wakacyjnej pracy, głównie w weekendy, a teraz doszły studia i już w ogóle jest magia.. najlepszy kontakt dla mnie to facebook lub gadu, ale nie mam wszystkich i tak to jakoś wychodzi..