Użytkownik
Czy posiadacie facebooka? jeśli tak, to co o tym myślicie? ja od niedawna go mam i się nie mogę trochę połapać. xD
Ja mam konto:D
podrzucę ci kilka linków, chyba że już znalazałaś:
http://www.facebook.com/elpescao
http://www.facebook.com/pages/Danimarti … 2934943160
Jak na moje to fana sprawa, bo można poznać kogoś z innego kraju;)
Ja też od niedawna jestem na facebook'u
Ostatnio edytowany przez Dżoanna (2010-03-16 22:09:55)
Użytkownik
dzięki. ale i tak trudno mi się odnaleźć na facebooku. xD
To kwestia przyzwyczajenia, ja FB mam od dobrych 2 czy 3 lat i od tamtego czasu szata graficzna zmieniła się kilka razy i trochę czasu zabierało przystosowanie się. Bardzo sieć lubię i uważam że jest 100 razy fajniejsze od MS, NK nie wspominając.
Użytkownik
już powoli się wkręcam. xD
Użytkownik
taaaak!
UWAGA!
Jeśli ktoś z Was ma facebooka, niech się szybko loguje, bo... David się pyta, gdzie ma zrobić koncert
Oczywiście, że jak narazie, najwięcej ludzi pisze, że w Hiszpanii(bowiem dał mapkę i trzeba zaznaczyć region czy coś), ale są także tacy, którzy piszą o Francji, Italii a nawet Rosji! Więc dlaczego nie spróbować nakłonić ich do poznania naszego ślicznego kraju?
Przemyślcie to
Pozdrawiam
Heh, właśnie to widziałam i tak chciałam już napisać POLONIA ale tak jakoś nie napisałam. Może niech wszyscy napiszmy. Najlepiej jak by było kilka wpisów pod rząd. Przynajmniej rzucało by się w oczy;)
Użytkownik
o wlasnie, piszecie:D napisalam list(jeszcze nie wyslany, wiec wpisujcie cos od siebie):
Hola chicos!
Soy Ada, la misma, que os escribió en youtube. En nuestro foro de los fans hemos hablado sobre abrir el fanclub oficial. Pero hemos leido que tenemos que tener vuestro consenso( y la bendición).¡Queremos hacer algo! Empezamos la acción para propagaros. Por el momento solo tenemos tonos y imagenes para los mobiles y ordenadores, frases en los messengers, articulos en revistas, canciones puestas en las discotecas...Pero queremos mucho mas. Vamos a cambiar Polonia!
Y vosotros vais a tener el más grande fanclub en mundo entero!! Cuando abramos el fanclub podemos hacer las acciones más grandes. Quizas podáis hacer un concierto(¿o la gira?
) de Europa de Este. Seguro que en otros paises de Europa de Este tenèis muchos fans.¡Podemos ayudaros! Pero dadnos el consenso por favor;) Escríbidme a youtube [tu youtube] o a mail [tu mail]
Esperamos y contamos con vosotros.
Besos de:
Todos de www.ecdl.pun.pl
y otros páginas web de los fans de El Canto Del Loco
PS. Sois los mejores:D
PS2. Yo puedo escibiros a muchas lugares(youtube, facebook, etc.) porque no se donde podeis leer este
mensaje.
czyli w skrócie:chcemy zrobic fanclub oficjalny i potrzebujemy zgody(i blogoslawienstwa:D). ze chcemy dzilac, promowac itp. lanie wody sposobem prostym(ze ludzie chca koncertu i pewnie w innych krajach europy wschodniej tez by chcieli, wiec czemu by nie zrobic trasy:D)[a co?manipulacja:D]. zeby odpowiedzieli na mojego maila, albo yt i ze na nich liczymy[w domysle:"bo jak nie tooo..."], besosy, jestescie najlepsi, i ze moge pisac w roznych miejscach, bo nie wiem, gdzie przeczytacie ta wiadomosc.
jak ktos ma jakies uwagi czy cos to piszcie, to jutro im wysle tak okolo 15-16:00:)
Użytkownik
uroczyscie oswiadczam:poszlo:D narazie na youtube, ale zaraz na facebooku. jak to pieknie wyglada:"wyslane: elcantodellocovideo"...mam wrazenie, ze daleko zajdziemy:D mam nadzieje, ze to moj 6 zmysl:D
Użytkownik
nie włączyłam się wcześniej w dyskusję, ale mam nadzieję, że to wszystko wypali!